TRAIN
en haal het maximale uit jezelf!

HERSTELTRAINING IN COMBINATIE MET EEN MASSAGE

Dit is een uniek pakket dat aangeboden wordt. Veel voetbalscholen geven wel goede training, maar hebben geen enkel oog voor de medische kant van de voetballertjes. Bij DVS kun je speciaal voor dit pakket kiezen!

Voor de meeste jeugdvoetballers geldt dat ze op zaterdag hun wedstrijddag hebben. Je hebt in die wedstrijd alles gegeven, je lichaam is verzuurd en je bent moe. Dan is het goed om op die dag je lichaam je herstel te laten doen (eventueel in combinatie met een Herbalife herstel shake). Maar nu is het wel belangrijk dat je de dag ná de wedstrijd je lichaam een beetje helpt. Een goede hersteltraining is dan een uitkomst. Je gaat dan rustig een uurtje uitlopen, rustige pass trapvorm doen, waarbij je absoluut niet moe mag worden. Daarna nog een aantal rustige oefeningen voor je buik en rug. En dan een afsluitende massage voor je benen en rug. Daarna voel jij je weer als herboren en kun je op maandagavond bij je eigen team er weer vol tegen aan.

Waarom denk je dat alle profclubs de dag na de wedstrijd altijd trainen? Dan doen zij ook geen andere training. Rustig aan trainen, massage en nog even het krachthonk in. Als je deze training wilt doen zonder massage, is het zonde van de tijd. Dit pakket wordt vaak gekozen door jeugdige die op prestatieve elftallen spelen en jonge prof-voetballertjes vanaf 10 jaar en ouder.

Te vaak zie je dat spelers nog niet volledig hersteld zijn van de wedstrijd, maar de trainer  te vaak ervoor kiest om op maandagavond weer een conditionele prikkel te geven. Als iets niet goed is aan een trainingsopbouw, dan is dat deze combinatie. Kom je bij DVS een hersteltraining volgen, dan is dit absoluut beter voor je lichaam. Zeker als je kind nog in de groei zit. Je lichaam nu niet goed verzorgen kan later ernstige schade aan het lichaam brengen.

 

Wil je meer weten van dit trainingspakket? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Ook hoe de massage in zijn werk gaat en welke duidelijke afspraken we samen maken...